Yahya Kaptan Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Yahya Kaptan’da faaliyet gösteren Yahya Kaptan Meslek Yüksek Okulu İş ve Uğraşı Terapisi Bölümü 14. dönem öğrencileri SDKM’de düzenlenen törenle mezun etti. Hastane ve rehabilitasyon merkezlerinden hizmet verecek toplam 34 mezunun kep giyme ve belge töreni Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ndeki küçük salonda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ile başlaya program İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. 2002 yılında bu yana faaliyet gösteren okulun mezuniyet törenine okulun Müdür Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Dr. Murat İnanır, öğretim üyesi ve Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Çekmece, öğretim üyeleri Prof. Dr. Erbil Dursun, Yüksek Okul Öğretim Üyelerinden Ilgın Sade, Mehmet Aksu, Begüm Tayyare, Seda Şen, öğrenciler ve veliler ve öğrencilerin yıl boyunca hizmet verdikleri hastalar da katıldı.

‘ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERDİNİZ’ 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı öğrencilerini gururla mezun eden Yahya Kaptan Meslek Yüksek Okulu İş ve Uğraşı Terapisi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat İnanır törende yaptığı konuşmada “Zorlu iki yıl geçirdiniz. Ancak bu iki yılın sonunda hepiniz üstün başarı gösterdiniz. Sizlerle gurur duyuyorum. İnanıyorum ki etik değerler başta olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı ve Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda mesleğinizi en iyi şekilde icra edeceksiniz. Yeni iş hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.